Terug naar het overzicht

Bij het bewerken van content zal de menustructuur in het Umbraco CMS (dus niet de ‘voorkant’ van de website) zichzelf automatisch aanpassen wanneer deze content opgeslagen wordt. Het kan echter voorkomen dat je tegelijkertijd met andere contentbeheerders aan een site werkt en de wijzigingen - bijvoorbeeld het aanmaken of weggooien van de pagina’s of het aanpassen van de volgorde van pagina’s - niet automatisch doorgevoerd worden. In dat geval kun je handmatig een gedeelte van de menustructuur opnieuw inladen. Om dit te doen klik je met je rechtermuisknop op een item in de menustructuur. Kies vervolgens voor Reload. Hiermee ververs je het gekozen item van de menustructuur en alle onderliggende pagina’s zodat alle nieuwe wijzigingen zichtbaar worden.