Terug naar het overzicht

Nieuwsmodule

Om jouw website met Umbraco content managementsysteem uit te breiden kun je een nieuws functionaliteit toevoegen. Deze functionaliteit komt te staan aan de linkerkant van het dashboard bij je andere onderdelen onder de Home node. 

Content vullen

Afhankelijk van hoe jouw partnerpartij Umbraco heeft ingericht heeft kun je hier content gaan vullen door middel van content blokken. Bovenaan plaats je eerst alles voor in de banner, denk hierbij aan titel, subtitel, afbeelding. Vervolgens kun je je nieuwsbericht plaatsen door middel van content blokken. Geef je nieuwsbericht hierna nog een datum mee. 

Nieuwbericht vullen

Content op nieuwsoverzicht pagina

Vergeet niet een eventueel aangepaste afbeelding te uploaden om de weergave op de nieuwsoverzichtspagina aan te passen. Omdat deze vaak anders is qua formaat, is onderop mogelijkheid toegevoegd om hier content voor te plaatsen. Hier is ook ruimte gemaakt om een korte samenvatting van het nieuwsbericht te plaatsen zodat jouw bezoekers snel zien waarover het nieuwsbericht gaat. 

Inplannen of direct publiceren

Nu je de content gevuld hebt zijn er twee opties, je kunt het bericht direct online plaatsen of inplannen zodat het bericht op een later moment online komt. Klik voor het inplannen op een later moment op het rechter pijltje omhoog naast de save and publish knop. Klik hier op schedule en plan jouw nieuwsbericht in op de gewenste datum.

Schedule